home loans
O podjetju PDF Natisni E-pošta

predstavitev_podjetja1O podjetju Valtis - ogrevanje

Podjetje je nastalo v letu 1993 in se ukvarja s proizvodnjo kotlov in gorilnikov za centralno ogrevanje. Naš proizvodni program obsega vse vrste kotlov, posebej pa smo usmerjeni v razvoj in proizvodnjo kotlov in gorilnikov na pelete - biomaso. Podjetje ima svoj lasten razvoj in dolgoletne izkušnje na področju proizvodnje teh izdelkov. S svojimi izkušnjami na področju izrabe obnovljivih virov energije smo razvili več tipov peči in gorilnikov na pelete, katere uspešno tržimo na domačem in tujem tržišču.

Tehnologija

V podjetju Valtis ogrevanje d.o.o. razpolagamo z novejšimi tehnologijami izdelave kotlov, kot so laserski razrez pločevine, robotsko varjenje in prašno barvanje izdelkov. Ti izdelki se uvrščajo v višji rang kvalitete izdelave in so enostavni in prijazni kupcu za uporabo. Za oljne kotle in kotle na polena podjetje jamči s 5-letno garancijo.

Cilji

Naš veliki cilj je postati podjetje, ki bo veliko prispevalo pri razvoju kotlov in gorilnikov z zelo velikimi izkoristki, izredno majhno porabo goriva in minimalnimi škodljivimi vplivi na okolje. Neutrudljivo bomo snovali kvalitetne izdelke, ki bodo v prihodnjih letih pomenili pojem kvalitete, naša blagovna znamka pa bo znana po celi Evropi in bo sinonim za kakovost in inovativnost. Nadalje kot domač slovenski proizvajalec želimo bodočim kupcem ponuditi kvalitetne izdelke in kar je danes najbolj pomembno - dolgoročna oskrba kupca pri zagotavljanju servisnih storitev in ugodne nabave rezervnih delov tudi čez deset let.

Poslanstvo

Naše poslanstvo je, da vam pomagamo svetovati pri odločitvah o nakupu kurilne naprave v tem novem obdobju in doseči skupaj z vami en sam cilj - kako se greti ceneje.